Våra Produkter


Bordstabletter och Glasunderlägg

Moderna, dekorativa och färgglada bordstabletter och glasunderlägg till ditt hem. Tallriksunderläggen säljs i en förpackning om fyra stycken med en smart förvaringsväska som gör att du slipper gömma undan underläggen när de inte används. Glasunderläggen levereras även de i en fin liten förvaringsbox. Underläggen säljs i färgerna blodgrape, grön, orange, cyan, magenta, svart och vit.

 

Grönsaksmarkörer

Att odla hemma är inte bara ett billigt och enkelt sätt att äta hälsosamt. Det är dessutom roligt att följa det lilla fröets väg till en färdig planta och grönsak. Inte minst så bidrar en odling hemma med att få de minsta i familjen till att intressera sig för det gröna på tallriken.

Med dessa barnsligt roliga grönsaksmarkörerna kan de dessutom enkelt vara med och följa växtligheten i odlingslådan!

 

Lekande Barn Skyltar

 
 
 
 

En klassisk varningsskylt med vår egen design. Det röda och svarta trycket mot den gula bakgrunden har bra synligheten även i dunkla och mörka väderförhållanden. Skylten är av god kvalité och är mycket tålig mot väder och vind.

Ett enkelt sätt att upplysa trafikanter om att det finns barn i området och att de bör sänka hastigheten och ta det extra försiktigt. Material: 2mm plast, storlek: 600X400mm.